Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Blastbit |
22 August 2006, 10:46 PM
|
||
Сообщений: 501 Репутация: 0 Регистрация: 3/8/2006 Пользователь №: 1.456 |
Странно пачиму такой темы здесь ещё нет. Так вот, где та в нэте я читал про чувака у которого даже носки со слипами (где он их тока достал?). Лично я считаю это необязательным.
Мой набор — плакат над кроватью, портфель для универа и мэгготская душа. Пишите что думаете вы -------------------- Подпись
|
||
Эпика |
31 March 2008, 11:08 PM
|
||
Сообщений: 1.136 Репутация: 263 points Регистрация: 16/9/2007 Пользователь №: 5.761 Пол: |
ну началось
— А я трусики ношу! — А я не ношу! -------------------- N.R.M.
Калi раптам адчуеш камунальныя пахi I жыцьцё цябе возьме ў пятлю. Зразумееш тады, што тры чарапахi Па ранейшаму цягнуць Зямлю. Калi выйдзеш у горад, цi залезеш у горы, I з людзьмi ўсталюеш кантакт. Зразумееш тады, што i сёння i ўчора Наша месца на трох кiтах. Гэй, ла-ла-ла-лай, ты не чакай, сюрпрызаў ня будзе. Гэй, ла-ла-ла-лай, ты не чакай, ты не чакай. Не было Галелея i Боба Марлея, Не было Сальвадора Далi. Нi Ленiна, нi Ленана, нi Карла Лiнэя, А кiты, чарапахi былi. Каб любiць Беларусь, нашу мiлую Маму, Трэба ў розных краях пабываць! Зразумееш тады — пад тваiмi нагамi Тры сланы нерухома стаяць. Гэй, ла-ла-ла-лай, ты не чакай, сурпрызаў ня будзе. Гэй, ла-ла-ла-лай, нiхто не чакае, i ты не чакай! © |
||
Текстовая версия |
Сейчас: 22nd December 2024 - 05:50 PM |